Sexleksaker är ett modernt begrepp

Frågar du någon i den äldre generationen vad sexleksaker är får du kanske en frågande uppsyn till svar. Vad är det som kallas sex lexaker och vad har man sånt till? Det har i alla tider funnits föremål som använts som sexleksaker, men man har inte talat om det. Det har inte haft någon beteckning, eftersom hela ämnet har varit tabu. Nu har vi lämnat hemlighetsmakeriet bakom oss, och det finns sidor på nätet som klart visar vad sexleksaker är. Men att det finns så otroligt mycket att välja på kommer nog som en överraskning för de flesta.

 

Naturtrogna material och fantasifull design

Förutom sexiga underkläder, dildoar och penisringar, vibratorer och glidmedel finns det också lite mera ovanliga saker. Det finns sexgungor som man kan hänga upp i taket eller på dörren, kyskhetsbälten för män som vill prova BDSM, piskor och handbojor och även naturtrogna sexdockor i olika storlekar. Plastigheten är borta, för materialet TPR liknar riktig hud på sexdockan, och dildon i silikon liknar också äkta vara. Sexleksakerna är populära som aldrig förr. Gå exempelvis in på den oberoende webbportalen lovebuddy.se så förstår du hur otroligt stort urvalet är. Där är produkter från en mängd olika tillverkare samlade, så du kan välja produktkategori och få en uppsjö av alternativ.

 

Att våga handla på nätet

De butiker som säljer sexleksaker har oftast ett begränsat sortiment, och folk drar sig för att visa att de går in i en sådan affär. Man känner sig mer anonym om man tittar runt på en hemsida bara av ren nyfikenhet. Där finns även produktbeskrivningar, råd och tips. Många par tittar tillsammans och bestämmer sig för att prova nya vuxenleksaker. Det är också enkelt att handla via internet. Man knappar in sin beställning och får en snabb och diskret leverans. När man har börjat våga handla på nätet återkommer man gärna.

Related posts