Se vem som stupar först med roliga drick lekar

11 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Kommer du ihåg den där scenen i Indiana Jones när Indy kommer upp till baren som ligger på en bergstopp mitt i en dryckesmatch? Där sitter Marion Ravenwood och utmanar en jätte till man i att snapsa alkohol. Givetvis vinner hon för hon har den kvinnliga huvudrollen så att säga. Ett ganska bryskt sätt att utmana någon på men ganska roande.

Du kan nu hitta roliga drick lekar för att utmana dina vänner på ett något, kanske inte mer civiliserat sätt då vi fortfarande pratar om alkoholbaserade drycker. Men det är kanske ett roligare sätt än att bara stirra ner personen på andra sidan och svepa tills någon av er stupar. Utmana istället dina vänner på snaps roulette eller öl-pingis. Festen kommer livas upp med roliga lekar som ser till att du blir lite glad i hatten, om du nu inte dominerar förstås i snapsgolf eller fia med snaps.

Drick spel är en källa till hur mycket kul som helst för dig och dina vänner. Och naturligtvis behöver du inte bara köra med alkohol. Du kan göra lite av andra roliga utmaningar. Kanske ett snapsglas fullt med tabasco som du måste svepa om du förlorar omgången?

 

 image

 

Roligaste partyt i grannskapet

Dina fester kommer att vara en källa till glädje och liv. Du kommer ha roligaste partyt i grannskapet. Dina fester med roliga drick lekar kan hålla på tills solen kysser havet och ni ångrar att ni någonsin gav er in på det. Tills nästa fest förstås, då ni radar upp er för en ny utmaning. 

Drick lekar är en rolig aktivitet för att stärka banden med dina vänner och samtidigt få något innanför västen. Vem gillar inte ett riktigt party där det är liv kontra en rysk vodkafylld misärtillvaro i svartvitt med endast en rysk rödbetssoppa mellan dig och avgrunden?

Fler nyheter