Tandläkare Sollentuna till din tjänst

31 mars 2021 william eriksson

Som yrke är tandläkare ett av de mest behövda. För utan fungerande tänder och tandkött kan du inte äta, eller så kan det ge dig mycket smärta och lidande. Därför behövs det tandläkare som kan se till att dina tänder håller ett bra skick och mående. 

Du kan sköta dina tänder på ett helt korrekt sätt, men det kan ändå hända något som gör att du behöver en tandläkare akut, som en olycka eller att du får ett hål. Men det kan även vara tandköttet som spökar och som gör att tänderna hänger löst, bokstavligt talat.

 

En stor hjälp

Tandläkare Sollentuna är till stor hjälp för alla människor som bor eller verkar på orten. Redan som barn kommer du att gå till en tandläkare för återkommande kontroller, hygien och tandreglering, om det behövs. För barn är det inga besök som behöver bokas separat, utan alla barn har istället rätt till en gratis vård tills de blir unga vuxna. 

Det är egentligen så även för dig som vuxen, att om du vill så kan du be om att bli kallad med jämna mellanrum, så att du själv inte behöver komma ihåg när du ska boka ett besök. Däremot är det en vård som du får betala för.

 

Försäkra dina tänder

Det kan vara mycket dyrt att gå till en tandläkare och därför har det tagits fram en försäkring inom området. Genom att teckna den försäkringen när du är helt frisk i dina tänder, och inte i behov av någon åtgärd, så kan du få billigare vård. Det är därför något att tänka på, som tyvärr många inte känner till. 

Denna försäkring går att teckna för alla som har en frisk och problemfri tandrad, vilken ålder du än har, när du tecknar kontraktet. Du kan även hålla tandläkarkostnaderna nere om du följer alla direktiv som gäller framöver. 

Fler nyheter