Tandläkare i världsklass

Gå till tandläkaren är kanske inte det man brukar längta efter. Men faktum är, att om man går regelbundet så får man hjälp att hålla efter sina tänder och kan slippa besvär senare i livet. Hos tandläkare finns erfarna tandläkare som hjälper alla patienter utifrån var och ens behov. Kanske barnet behöver tandreglering så att inte tänderna växer snett. Alla patienter erbjuds noggranna undersökningar som visar hur tandhälsan ligger till. Kunnig och erfaren personal ger också personligt utformade råd och anvisningar hur man bäst kan sköta sina tänder. Det är tryggt för patienten att allt kan åtgärdas på samma tandvårdsklinik med mycket kompetent personal. 

 

Bettskena mot tandgnissel

Om man vaknar med huvudvärk och aldrig riktigt känner sig utvilad, då kan det bero på att man gnisslar tänder i sömnen. Tandläkaren ser om tänderna har fått ett sådant slitage som tandgnissel ger och kan därför hjälpa till att formge och prova ut en bettskena. Med en personligt utformad bettskena kommer du att i längden få en bättre munhygien. När tänderna inte slits mot varandra är det mindre risk för karies. Hos tandläkare kan du även få hjälp med sömn- och snarkproblem som kan vara orsaken till spända käkar. 

 

 

Säg det med ett leende

Visst blir man glad av att möta människor som ler öppet. Men alla vill inte le brett omkring sig, särskilt inte om man känner att ens tänder är missfärgade. För många koppar svart te kan sätta spår på ens tänder. Ett tips är att byta ut det svarta teet mot grönt te. Ett besök hos en tandläkare i Järfälla som gör tandblekning gör att tänderna blir skinande vita och fina. Glöm inte att boka en tid hos tandhygienisten innan tandblekningen utförs, så att tänderna verkligen är rena och fräscha från grunden. Då håller tandblekningen mycket bättre och omvärlden får njuta av ett bländande leende. 

Related posts