Spara pengar på medlemskap i kundklubb

Man måste vara smart för att spara pengar. I dagens kapitalistekonomiska samhälle är det lätt att falla för frestelser som kan bli en ekonomisk börda i förlängningen. Fråga bara deltagarna i Lyxfällan. Varför tror du till exempel att man placerar godiset vid kassan? Så att man ska ta “bara en” när man väntar. “Bara en” kan bli rätt många om man är och handlar ett par gånger i veckan. Men det finns sätt att spara pengar på som gör att du kanske kan unna dig godiset. Ett sätt kan vara att gå med i en kundklubb.

 

Företaget köper din lojalitet

En kundklubb är ett slags medlemskap där företaget ger dig förmåner för att du handlar hos just dem. Med andra ord belönar de din lojalitet för just det här företaget. Om du till exempel är medlem på ICA så registrerar ICA vad du köper och skickar senare ut erbjudanden till dig just baserat på vad du har köpt. Ofta är det rabatterade priser just för dig eftersom du har varit så duktig och handlat hos dem tidigare så de vill behålla dig som kund. Eller också uttryckt, köpa din lojalitet. Det är med andra ord ett slags lojalitetsprogram.

 

 

Skräddarsydda erbjudanden

Ibland behöver företag och leverantörer lite hjälp på traven för att optimera sina kundklubbar eller lojalitetsprogram. Ett exempel på någon som då kan hjälpa till Inspiration Company. Du kan läsa mer om vad de kan bidra med här: https://www.inspirationcompany.se/. Det finns som sagt många fördelar med att vara medlem i en kundklubb. Du kan handla smart, på erbjudande och spara pengar genom att vara lojal till en särskild affär. Ofta lönar det sig i längden. Så undvik att spontanhandla, gör noggrann research och handla efter dig skräddarsydda erbjudande, så undviker du att de små utgifterna blir stora i längden och slipper Lyxfällan.

Related posts