Sötningsmedel är det nya sockret

15 februari 2022 admin

editorial

Easis är det ledande företaget i Europa när det handlar om sockerfria livsmedel och trots att man inte använder något socker i sina produkter så behåller man den fina smaken. För att kunna behålla den söta och fylliga smaken som finns i många livsmedel så använder man hos Easis sötningsmedel som substitut till sockret. Easis använder sig av en kombination av steviolglykosid och erytritol i t.ex choklad för att få fram den härligt söta och fylliga smaken som man vill åt.

Som bekant så är socker helt enkelt inte bra för oss människor oavsett om det handlar om tandhälsa eller vårt kaloriintag som idag bidrar till övervikt hos en stor del av befolkningen. Då alla inte har den tid eller ork som krävs till en början för att börja träna och gå ner i vikt så kan det vara en utmärkt start på en viktnedgång att börja äta sockerfria produkter med sötningsmedel istället. Det kan vara starten på ett nytt liv för många och det finns gott om produkter som är helt sockerfria hos Easis.

utan socker

Brett utbud av sockerfria produkter.

Hos Easis finns det ett fantastiskt utbud av sockerfria produkter där man valt sötningsmedel istället som ingrediens. Bland produkterna finner vi choklad, chips, gröt, kakblandningar, såser, frukostprodukter, godis, marmelader och mycket mer. Det finns som sagt hur mycket som helst att välja bland i Easis fantastiska sortiment och deras produkter säljs i de flesta livsmedelsaffärer och även i ett flertal webbutiker så det finns inga ursäkter för att börja äta nyttigare men för den delen inte mindre gott.

Faktum är att 4 av 10 vuxna svenskar äter alldeles för mycket socker och det är inte så svårt att tänka sig då vi äter många gånger per dag och många av livsmedlen innehåller onödigt mycket socker. Så, ta en titt på Easis utbud och börja äta lite nyttigare. 

Fler nyheter