Sockervax för härligt lena ben

Lena fina ben är riktigt härligt att ha och att vara hårfri kan göra att man känner sig lite extra fräsch. Det finns många olika metoder man kan använda sig av för att ta bort hår på kroppen, som alla har sina för och nackdelar. Att raka sig är enkelt och smärtfritt, men det tar inte lång tid innan stubben infinner sig. Vaxning gör att man kan vara len och hårfri längre men det kan vara väldigt kladdigt och smärtsamt. En metod som har i princip samma effekt som klassisk vaxning, genom att håren inte växter ut lika fort som vid rakning, men är skonsammare mot huden är sockervaxning.

Sockervaxning är en väldigt bra metod för att ta bort oönskad hårväxt. Förutom att sockervax är framställt av naturliga råvaror så är det dessutom ett mindre smärtsamt alternativ till klassisk vaxning. Huden blir dessutom inte lika irriterad som vid rakning eller vaxning, man riskerar inte att bränna sig och man tar enkelt bort vaxrester med hjälp av vatten.

Bodyfashion är ett företag som erbjuder produkter av hög kvalitet, till bra priser som alltid är 100% ekologiska. Genom att man använder sig av ekologiska produkter bidrar man till en renare jord och eftersom inga miljögifter eller bekämpningsmedel använts i odlandet av grödorna 
kommer huden inte i kontakt med något annat än rena produkter från rena källor. Bodyfashions vax är rent, skonsamt och lättarbetat samt framställt av tongivande terapeuter vilket gör att det därmed också är välbeprövat. Vaxet är inte “flygigt” och det håller sig mjukt och lättarbetat länge. Det kommer i tre olika grader av fasthet: mjukt, mellan och hårt. Bodyfashion erbjuder även utbildningar i sockervaxning och Roll-on vaxning. I utbildningarna ingår förutom läran om praktiska tekniker och teoretiska kunskaper även ett startkit och deltagare belönas med certifiering efter uppvisad kunskapsnivå. Läs mer och beställ produkter på http://www.bodyfashion.se/.

Related posts