Rum för dig

17 april 2020 william eriksson
Rum för dig

Ibland behöver man ett hem borta. Ibland finns istället en längtan efter något som inte är hemma. Ibland är detta något samma ställe. Ett hotell är en säng och ett ställe för födointag och vila. Ett hotell är också väldigt mycket mer och ofta är ett hotell vad du gör det till. 

Många behöver endast ett behagligt rum för vila efter en arbetsdag som tillbringats på främmande ort. Inte utan anledning är det i samband med detta omåttligt populärt med morgonens frukost. Det du kanske inte tar dig tid för hemma kan du njuta länge av här – och i överflöd.

 

Semesterns fasta punkt

För andra är ett hotell i Vimmerby platsen att utgå från under en skön bortavistelse avsedd enbart för nöjen. För den som valt att tillbringa en weekend i trakten med familjen finns det underbara familjerum med gott om plats för alla familjemedlemmar. Om delar av familjen är ludna och fyrbenta kan vi också erbjuda anpassade rum med vänlig atmosfär för både stora och små. 

Hotell med plats för alla har givetvis både restaurang och pub, gym och minigolfbana. Det är kul och bekvämt att kunna äta en bit mat i samma byggnad som den man bor i och det är trevligt och praktiskt att kunna träna nära hotellrummet.

 

 

Hotell med historia

Alla hotellbyggnader har sin historia men somliga har mer historia än andra.En del hotell har också en radikalt mer ovanlig historia än andra och det är lite roligt. 

Att bo på hotell ska vara avkopplande och roligt och som hotellgäst ska du gärna kunna känna dig lite utvald och bortskämd. Din upplevelse är viktig för det hotell du väljer att bo på och det kommer du att märka redan när du checkar in. 

Och du – den fina lilla staden och den vackra naturen i närheten, den får du på köpet!

 

Fler nyheter