Placering av tavla i hemmet

25 oktober 2017 Matilda Olsson
image

Att välja vilken tavla man vill ha hemma på väggen i sitt hem kan vara ett svårt beslut. På https://mynewart.se/ hittar du ett antal stora tavlor i modern design målade av professionella konstnärer. Dock behöver man inte längre dra sig för att borra eller skruva hål i väggen, nu för tiden är det trendigt att låta tavlan stå lutad mot väggen på till exempel en byrå. Ett enkelt, dekorativt och smart sätt att förändra sitt hem på utan att göra permanenta skador på väggen.

Något som kan vara viktigt att tänka på när man väljer att ställa tavlan på en byrå är att använda dubbelhäftande tejp på baksidan, så att den står stadigt på sin plats.

Ett annat snyggt ställe att ha en tavla på är ovanför soffan. Matchar man tavlans färger med soffan kan man få en riktigt häftig effekt i hemmet som garanterat livar upp.

Ifall man har bestämt sig för att man vill ha en stor tavla i sitt hem, men samtidigt är intresserad av att ha flera, så har vi en bra lösning på det. Vi erbjuder nämligen tavlor som är i grupp. Det innebär att det är ett och samma motiv på tavlan, men den är delad i upp till fyra delar. På så sätt får du flera tavlor, men samma motiv!

Fler nyheter