Pinsamt värre med avloppsstopp i Brålanda

14 juli 2021 jonas olsson

Avloppsstopp är lite som huvudvärk. Det kan komma plötsligt och oväntat. Dessutom orsakar det en handlingsförlamning och en himla massa besvär. Att få stopp i avloppet kan förstöra en hel dag. Du kan ju inte använda din toalettstol, om det nu är där stoppet är. Du kommer att uppleva det som att du är bajsnödig fast du egentligen inte behöver gå på toa. Bara för att du i detta nu inte kan använda toaletten på grund av avloppstoppet.  

Föreställ dig att du sitter hemma på kammaren i stugan i Brålanda. Helt plötsligt gör sig burriton du åt till lunch sig påmind. Du rusar in på toaletten och hinner precis få av dig byxorna och sätta dig på toaletten innan det fullkomligt sprutar ut ur ändan på dig. Här kommer det gå åt mycket toapapper. Flera rullar. Det är när du inser att toalettstolen inte kan spola ner den stora mängden papper du använt som katastrofen är ett faktum. 

 

 

Rörmokaren har sett värre

Det är förståeligt att du inte på en gång ringer en avloppsjour eller rörmokare i stan och berättar om ditt avloppsstopp i Brålanda. Det som har hänt är ju lite pinsamt, även om det inte är med flit du har orsakat stopp i avloppet. Det var den där burritons fel. Men det som har skett har skett, och alternativet är att du för alltid ska leva med en toalett som du inte kan använda. Och det är ärligt talat inte mycket till alternativ. 

En rörmokare har antagligen dessutom sett det mesta. Det finns nog inget toalettbesvär som rörmokaren inte har varit med om förut. Det här är jobbet han eller hon får betalt för. Möjligtvis ett skitjobb, men det måste göras. Och det är inte som att du måste träffa rörmokaren i något annat sammanhang efter hen löst upp avloppet efter din toalettfadäs.

Fler nyheter