Ögonbehandling – Att återfå synen med Lamera Medical Clinic

19 april 2023 Julia Zsiga

Att få problem med synen är något som många människor drabbas av, och det kan orsaka stora påfrestningar på vardagen. Bland de vanligaste synproblem som äldre personer lider av finns grå starr. Det är en ögonsjukdom som gör att linsen i ögat blir grumlig, vilket gör synen suddig och ofta även försämrad kontrast. Men det finns hjälp att få genom ögonbehandling. Lamera Medical Clinic är en ögonklinik som erbjuder ögonbehandling för personer med synproblem. Med ett brett utbud av behandlingar och en erfaren personal har de hjälpt många personer att få bättre syn och därmed en bättre livskvalitet.

Behandling av grå starr

Grå starr är en vanlig åldersrelaterad sjukdom som kan drabba en eller båda ögonen. Om man drabbas av grå starr blir linsen i ögat grumlig och synen försämras. För att behandla grå starr byter man ut linsen i ögat mot en konstgjord lins, och detta görs genom en ögonoperation.

Lamera Medical Clinic använder en högteknologisk metod för gråstarrsoperation som kallas för premiumlins. Med denna metod kan man välja att få en lins som ger optimal syn på både nära och långt håll, eller en lins som korrekt olika synfel, till exempel astigmatism.

Behandling av andra synproblem

Lamera Medical Clinic har även expertis inom andra synproblem än grå starr. De kan hjälpa till med behandling av bland annat närsynthet, översynthet, astigmatism och andra ögonsjukdomar. Bland de behandlingar som erbjuds finns ögonlaser, kammarvattensersättning, behandling av glaukom och behandling av ögonlocksproblem.

image

Välj en trygg ögonbehandling

För många personer är det en stor sak att genomgå en ögonoperation eller annan typ av ögonbehandling. Därför är det viktigt att välja en klinik som man känner sig trygg hos. Lamera Medical Clinic lägger stor vikt vid att ge patienterna en personlig och professionell vård med hög kvalitet. Personalen är kunnig och erfaren och sätter alltid patientens behov och önskemål i fokus.

Slutsats

Att genomgå en ögonbehandling kan förändra livet för personer med synproblem. Med en bättre syn kan man uppleva en högre livskvalitet och en större frihet i vardagen. Lamera Medical Clinic är en ögonklinik som hjälpt många personer att få bättre syn och därmed en bättre livskvalitet. De erbjuder ett brett utbud av behandlingar och en professionell och personlig vård.

Läs mer här: https://www.lameramedical.se/

Fler nyheter