Hitta stillheten i dig själv

Sinnet ligger stilla före den stora ansträngningen. Liket en spegelblank sjö, lugn och utan några krusningar.

Är det inte så vi vill känna innan vi drar igång ett stort projekt? Att vi har ett lugn inombords ur vilken vi hämtar kraft, inspiration och motivation. För de flesta av oss så är vardagen dock ett stort balanserande av en mängd faktorer som gärna strider mot varandra. Hur ska man hinna med att både vara med familj, ta hand om hus och jobb?
För att inte tala om sig själv.

Inte undra på att allt fler börjar skala av och skala ned i sitt liv. Man kanske inser att det där stora huset var mer belastning än belöning. Alla de där prylarna som man köper bara tar upp yta utan att man egentligen använder dem. Och varför ska man jobba så mycket för om man ändå inte hinner träffa sin familj?

Ibland måste man helt enkelt bara stanna upp och ta sig en rejäl funderare över om det inte är så att man har tappat kontrollen över sitt liv.
Eller håller på att göra det.

Genom att ta en tur till Tällberg, antingen själv eller med sin bättre hälft, och unna sig själv lite vila och spa så får man möjlighet att komma ikapp med livet. Att ta en morgonpromenad före frukost och behandling på Åkerblads är att skämma bort sig själv på bästa sätt. Vi behöver helt enkelt ta hand om oss mer.

För någonstans har vi köpt inställningen att lycka är lika med att boka livschemat fullt med aktiviteter och att alltid ställa upp på jobbet. Som många har upptäckt så kan detta leda detta till utmattning och utbrändhet.

Kika in på https://akerblads.se/ och boka in massage och lugn. Vi behöver alla ladda batterierna och ge oss själva tid att hitta nya vägar i livet. 

Related posts