Hitta din lägenhet enkelt

11 februari 2019
Hitta din lägenhet enkelt

Om du ska leta lägenhet att hyra ska du börja fundera över vad du vill ha och vilket behov du eller ni har. Räcker det med en liten etta eller vill du ha lite mera ytor och vill leta en större lägenhet? Kanske är ni två stycken eller en hel familj som ska bo i den och du istället behöver en rymlig lägenhet för många. Kan du eller ni tänka er att bo på en enda ort eller finns det flera ställen som lockar? 

När du ska leta efter lediga hyresrätter eller kan du gå in på bostadsportal. Här hittar du hela utbudet av lediga hyreslägenheter på en och samma plats. På Bostadsportal kan du hitta alla typer av lägenheter med en enda sökning. Här finns lägenheter som är såväl stora som små, billigare och dyrare, med och utan bostadskö samt hyresrätter från både privata och kommunala uthyrare. Här går det att hitta det allra mesta, som annars kulle ta lite tid att söka fram. 

 

Bostadsportal har funnits i nio år. Tjänsten kom till eftersom de vet hur tufft det ibland kan vara att hitta en ny lägenhet. Ibland kan man dessutom ha lite bråttom att hitta en ny lägenhet, om man till exempel fått arbete på en annan ort eller om man av någon annan anledning behöver flytta snabbt. Då är det skönt och tidsbesparande att använda en sida som samlat all information till en, istället för att leta runt efter massa olika annonser. 

Det är fler människor som är i behov av rätt lägenhet än utbudet i kommunerna kan tillgodose. Speciellt i storstäderna är bostadsköerna långa och många måste bo i alltför små lägenheter. En del får också pendla långa sträckor varje dag, för att ta sig till jobbet som ligger långt från lägenheten.  En del bor också i lägenheter med korttidskontrakt i andrahand vilket gör att de får flytta runt ofta. Gå in på Bostadsportal och kika nästa gång du ska söka lägenhet.

Fler nyheter