Guiden du kanske inte visste du ville läsa

02 januari 2020 Lily Hansen
Guiden du kanske inte visste du ville läsa

Sex är en del av att vara människa, det är förknippat med njutning och inte bara nödvändigt för att vi ska reproducera oss. Idag är det vanligt att läsa och prata om sex, man lever inte heller längre som regel i långa livslånga monogama förhållanden. Sen P-pillret och efterföljare dök upp så har sex blivit något som är mer njutbart. Det finns mycket att läsa om sex och många är ofta nyfikna kring analsex. Den som är ute efter en spännande guide kan kika på https://analsexguiden.se/

 

Varför är analsex så spännande?

Analsex är inte något nytt eller konstigt. Det har varit ett naturligt sätt att ha sex genom tiderna. Både för män som har sex men andra män men även inom den heterosexuella relationen. Tidigare var analsex ett sätt att kunna ha samlag utan att riskera att bli gravid. Genomförs samlaget rätt så det inte gör ont kan både kvinnor och män njuta av analsex. Anledningen till att många tycker det är skönt är för det finns många nerver runt analen. Analsex ska inte göra ont heller, då betyder det att man gör fel och ska sluta.

Läsa guide och prova försiktigt

Det är bra att läsa på lite genom att exempelvis läsa en guide innan man börjar med analsex. Analsexguiden ger tips och råd för att det inte ska göra ont och dessutom vad man ska tänka på. Det finns många myter och påståenden när det kommer till analsex vilket kan vara bra att reda ut. Risken med myter är annars att de blir en vedertagen sanning. Det finns en hel del roliga kuriosa också när det gäller analsex som kan vara riktigt kul att läsa. Kanske inte något man drar vitsar om på släktmiddagen men som kan vara kul att veta. Man ska inte dö nyfiken helt enkelt!

Fler nyheter