Certifierad företagsstädning i Stockholm

15 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Städningen är jätteviktig på ett företag, oavsett verksamhet. Damm och smuts skapar annars en dålig arbetsmiljö och gör att medarbetarna lättare blir sjuka. Det i sig påverkar givetvis också produktiviteten på företaget. Utåt sett ser det heller inte särskilt bra ut med ofräscha lokaler och risken finns att man även skrämmer bort kunderna. 

Bäst är att låta ett städföretag regelbundet städa företagets lokaler. Hur ofta det kan vara aktuellt med företagsstäd beror på vilken verksamhet man bedriver och hur många personer som vistas i lokalerna. Är man osäker på hur stort behovet är kan man börja lite lätt och sedan utöka städningen om man märker att behovet är större. Under förkylningstider och då man vet att det finns virus i omlopp kan det också vara bra att låta städföretaget städa lite oftare.

 

Företagsstädning Stockholm

 

Viktigt att man anlitar en seriös städfirma

Vill man ha hjälp med företagsstädning i Stockholm kan det löna sig att ta in offerter från flera olika städföretag och jämföra priser. Men det är också viktigt att man anlitar en seriös aktör med anställd personal. Detta för att inte bidra till dåliga arbetsförhållanden men också för att tänka på det egna företagets profil och rykte. Ta därför reda på om städföretaget betalar riktiga löner och om städpersonalen är utbildad och även regelbundet får sina kunskaper uppdaterade. Här är ett exempel på en seriös städfirma: https://www.vasterortsstadservice.se/foretagsstadning-stockholm/

De flesta städfirmor brukar komma på ett kostnadsfritt besök på företaget för att enklare kunna bedöma omfattningen av städningen så att offerten blir korrekt. Då har man också möjlighet att ställa frågor. Många gånger underlättar det och känns tryggare om det alltid är samma personer som kommer och städar. Städningen brukar också då bli bättre, vilket kan vara extra viktigt på ett företag. Fråga därför över möjligheterna att alltid få samma person som städar. 

Fler nyheter