Blommor för alla tillfällen köper man i Järfälla

17 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Ibland är livet som en klassisk ”bästa vänner”-bok där man fyller i. Man får frågor från olika håll om vilken som är den bästa låten, hästen, blomman med mera. Hade man fått fylla i en sådan bok per år skulle man förmodligen se tydligt hur smaken förändras efter åldern.

Som liten kanske man tycker maskros är den vackraste blomman med sin varma solgula färg. Många vuxna däremot avskyr maskrosor och vill ta bort alla de ser. Det är ändå det som är så härligt, att man får lov att älska olika blommor längs livets stig.

Fundera på vilka blommor du omger dig med och lägg en tanke på varför. Kanske har man räddat en blomma från någon, eller köpt en exklusiv på en nätauktion. Någon som generöst delat med sig av sticklingar. Andra gånger har man köpt en blomma i blomsterhandeln man inte kunnat motstå av en eller annan anledning. 

 

blommor

 

Blommor för alla tillfällen i livet

Blomsterhandeln är en fantastisk inspirationskälla att gå in till. Det spelar ingen roll om man är ur humör eller har ett strålande humör, efter ett besök i blomsteraffären mår man ännu bättre. Blomdoften och alla vackra färger som strålar gör att man mår så mycket bättre. 

När man går in och köper blommor i Järfälla är det som att få en dopaminkick för hjärnan. Det spelar ingen roll för vilket tillfälle man köper blommor. Lyckan man får genom att omge sig av denna blomsterprakt en stund är ljuvlig.

Blomsteraffären skiftar blommor efter säsong, så det är alltid något nytt att upptäcka när man kommer in i affären. Till julen är det klassiska vackra julblommor som julstjärnor, hyacinter och amaryllis. På våren är det först tulpaner och sedan ljuvliga sommarblommor till såväl inne- som utekrukor. Det finns en blomma för varje tillfälle och dag på året.

Fler nyheter