Anlita bud för säkra transporter

Ibland kan man behöva få iväg något från en plats till en annan på väldigt kort tid eller med kort varsel. Det kan till exempel handla om något man har glömt ta med som snabbt behöver komma till platsen där den ska användas, eller så vill man helt enkelt att en mottagare av något ska få godset så fort som möjligt. Det är inte alltid man själv har tid eller möjlighet att leverera produkten inom den önskade tidsramen och då är det otroligt smidig att anlita ett bud att utföra uppgiften.

Några som har lång erfarenhet av smidiga transportlösningar är Kungsbud. Företaget startade 1995 och jobbar efter visionen att leverera produkter med kvalitet och service i fokus. De arbetar ständigt med problemlösning och försöker alltid att hitta de bästa alternativen för att kunna hjälpa en kund. Inget jobb är för svårt förr Kungsbud. 

De erbjuder skräddarsydda transportlösningar för samtliga kunder och lyssnar alltid till vilka behov som finns. Kungsbud har en stor vagnpark med fordon för alla tillfällen som är i gott skick. De har även mycket erfarna chaufförer med bred kompetens inom bud och distribution. Kungsbud erbjuder tjänster som till exempel Bud – för transport från en punkt till en annan. Distribution – för regelbundna körningar. Kyltransport – bilar som håller önskad temperatur för kyl- och frysvaror. Värmetransport – bilar som ser till att godset inte understiger en viss temperatur. Farligt gods – behörighet finns att köra farligt gods och Kungsbud har specialutbildad personal och säkerhetsutrustade bilar för sådana tillfällen. Läs mer om de olika tjänsterna på https://www.kungsbud.se/.

På Kungsbud arbetar de även ständigt med att upprätthålla en hög miljöprofil. Miljötänket genomsyras i hela verksamheten, allt från att utbilda egna chaufförer i ecodriving till att hitta det mest miljövänliga bränslet till bilarna. Idag körs större delen av Kungsbuds bilar på HVO100, en 100 procent förnybar och fossilfri diesel med mycket låga koldioxidutsläpp.

 

Related posts